Szolgáltatás

Dermaroller kezelés

Added by on február 15th, 2013, filed under Szolgáltatás

 

A TŰS HENGER, A TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA KEZELÉSÜNK RENDKÍVÜL HATÁSOS MÓDJA !

 

A dermaroller kezelés egy nagyon látványos, kiváló bőrfiatalító eljárás!

A tűs hengerrel történő kezeléssel természetes módon serkentjük a kollagén termelődését.     A dermaroller kezelés hetente, kúraszerűen alkalmazva a leghatékonyabb.
Javasolt kezelések száma 5 alkalom.

 

A mezoterápiával kombinált kezelésről:

Az arcbőr letisztítása, peelingezése (dermabrázió) majd egy speciális helyi érzéstelenítő krém felvitele következik. Kb. 45 perc elteltével lemossuk az érzéstelenítőt, fertőtlenítés után a kozmetikai hengerrel elkezdjük a kezelést. Közben a kezelendő felületre az előre elkészített mezoterápiás koktélból csepegtetünk. Gyorsan hengerezünk, minden egyes területen 8-10-szer átmegyünk, majd a kezelést a mezoterápiás kezeléssel folytatjuk tovább.
A kezelés végen nyugtató maszkot helyezünk fel.

Ugyanazon dermarollert csak ugyanazon személy használhatja, így a kezelés során használt Dermarollert meg kell vásárolni. A henger ára 5.000 Ft

1 dermarolleres kezelés, ultrahanggal és vasalással együtt 8.000 Ft.

Az ötödik kezelés a szalonunk ajándéka !

 

A dermaroller kezelés:

Dermaroller kezelés alapja egy pár éve szabadalmaztatott eljárás, mely Dr. Desmond Fernandes (plasztikai sebész) találmánya. A kezelés lényege, hogy egy 2 cm-es hengert, melynek felületén csaknem 200 db igen vékony hosszúságú steril tű található, az érintett bőrfelületen átgörgetjük kb. 15-20-szor. A tűs hengerrel (roller) azt finoman tologatva a bőr felszínén apró, nem vérző hámsérülések tömkelegét idézzük elő néhány perc alatt majdnem fájdalom mentesen. Fájdalom esetén érzéstelenítő krémet vagy helyi hűtést alkalmazunk.      A rollerezés tehát mikrohám sérülést idéz elő. Ezek az egészen apró mikro sérülések szinte azonnal záródnak, beindul azonban minden egyes szúráspontnál egy-egy sebgyógyulási folyamat Ez a folyamat kollagén és elasztin képződést és a sebgyógyulásban szerepet játszó szöveti faktorokat, a citokineket (sebgyógyulási hormonokat) nagy mennyiségben hívja elő a sejtekből, ami nagyon fontos a bőrfeszesítő-ránctalanító hatáshoz.

A négyzetmilliméterenként 8-10 apró tűszúrás hatására biológiai aktivátorok termelődnek,  a bőr hibajavító, regeneráló mechanizmusának bekapcsolásával megindul egy lassú, természetes átalakulás. A kollagén termelődés 300-400%-kal fokozódik, melynek végén a bőr megfiatalodik, a bőrhibák, pattanásos hegek, tág pórusok, májfoltok, ráncok látványosan halványulnak, illetve eltűnnek. Az eredmény 3-4 héttel a beavatkozás után már látható.

Jelentős javulás az esetek többségében már 1 kezeléstől várható.

A kezelést hetente végezhetjük kúraszerűen.
A bőrt a kezelést követő hetekben min. 20-as UV faktorú napvédő krémmel védeni kell az erős napfény ellen. Napozás és szoláriumozás nem ajánlott.
Kiválóan alkalmas az apró ráncok, megfáradt bőr,  tág pórusok, aknés hegek, striák, terhességi csíkok kezelésére. A eljárás után fél napig tartó napégéshez hasonló bőrpír jelentkezhet.

What do you think?